24 januari 2022

Zorgbedden

2 min read

De dagen dat zorgbedden stijf en onaangenaam waren, zijn allang voorbij. Met de verbeterde technologie van vandaag zijn zorgbedden ontworpen om flexibel en comfortabel te zijn voor een genezende patiënt. Zorgbedden zijn niet alleen voor het ziekenhuis; je kunt er een krijgen in het comfort van je eigen huis! Lees verder om drie redenen te ontdekken waarom dit zo’n geweldig idee is.

Wanneer moet ik een zorgbed krijgen voor mijn geliefde?

Zorgbedden zijn ideaal voor thuisrust en ontspanning. Als je naaste langdurig in het ziekenhuis heeft gelegen en zich moet aanpassen aan de verandering van levensstijl, kan een goed zorgbed hun zelfstandigheid, herstel en kwaliteit van leven verbeteren. De verstelbaarheid van de knieën en het hoofd verbetert de ondersteuning van incontinentie, terwijl de steunrails zorgverleners helpen bij het beheren van de persoonlijke verzorging op een manier die de patiënt veel comfortabeler maakt. De verbeterde reinheid ondersteunt een gezonde huid en minimaliseert het risico op doorligwonden en urineweginfecties.

Zorgbedden zijn perfect voor mensen met mobiliteitsproblemen

Naarmate we ouder worden, kan het moeilijker worden om uit bed te komen. Fabrikanten maken geen standaard matrassen en bedframes voor mobiliteit, en als je merkt dat een ouder familielid of geliefde zijn bewegingsvrijheid verliest, overweeg dan een zorgbed. Veel artsen noemen het misschien als overweging tijdens een controle of na een langdurig ziekenhuisverblijf.

Als je een speciaal bed koopt voor een ouder familielid of geliefde, overleg dan altijd met hen voordat je in dit medische apparaat investeert. Hoewel het misschien een grote aanpassing lijkt om van een groot bed naar een zorgbed te gaan, maken de grootte en positionering van het bed het manoeuvreren in de kamer veel veiliger.

Je kunt thuiszorgapparatuur toevoegen aan een zorgbed

Zorgbedden zijn niet puur medisch; tegenwoordig zijn ze luxueus, waardoor ze comfortabeler kunnen herstellen, beter slapen en een meer thuisgevoel hebben. Een van de manieren waarop ze dit doen is door een breed scala aan thuiszorgapparatuur te huisvesten; van verlengstukken tot handige leeslampjes, accessoires kunnen van het bed een medisch apparaat maken dat nooit zo zal aanvoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *