Wanneer doe je een beroep op een De Vereende verzekering?

De kans is groot dat je wel al eens hebt gehoord over De Vereende. Het gaat hierbij dan ook om een verzekeraar die bijzondere risico’s dekt. Niet alleen is deze verzekeraar verantwoordelijk voor het indekken van speciale risico’s, daarnaast kan ze ook extra risicovolle verzekeringnemers indekken. Dit alles heeft als gevolg dat deze verzekeraar voor heel wat mensen een uitstekende oplossing kan aanbieden. Is het voor jou bijvoorbeeld omwille van wat voor reden dan ook niet langer mogelijk om je te laten verzekeren via het reguliere verzekeringstraject? Dan zal je kunnen vaststellen dat De Vereende jou op dat vlak mogelijks wel verder kan helpen. Hoe? Dat laten we je graag ontdekken op deze pagina!

Welk probleem stelt er zich precies met je verzekeringen?

Verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat je tijdelijk niet langer over de mogelijkheid beschikt om je te laten verzekeren binnen de reguliere verzekeringsmarkt. Een klassiek voorbeeld heeft betrekking tot de autoverzekering. Voor menig aantal mensen geldt dat ze op een bepaald ogenblik in hun leven geconfronteerd worden met verschillende schadegevallen waarbij ze eigenlijk gewoon ongeluk hebben gehad. Het is dan ook met andere woorden zeker niet zo dat iedereen die verschillende schadegevallen meldt met verwijtbare schade daar ook echt voor de volle honderd procent schuld aan heeft. Toch kan dit een grote impact hebben op jouw mogelijkheid om een reguliere verzekering af te kunnen sluiten. 

In bovenstaande situatie is het zo dat je bij een verzekeringsaanvraag bij standaard verzekeringsmaatschappijen wellicht zal stuiten op een “njet”. Dat is natuurlijk een groot probleem. Voor de autoverzekering geldt namelijk dat ze op de lijst staat met wettelijk verplichte verzekeringen. Dit betekent dat ze door iedereen moet worden afgesloten die van plan is om een auto in het verkeer in Nederland te brengen. Wanneer dat niet mogelijk is bij een standaard verzekeraar zal je daarvoor dus verplicht moeten kijken in de richting van een partij zoals De Vereende. Bij haar is het namelijk wel degelijk mogelijk om een verzekering in de wacht te slepen. Zo voldoe je terug aan de wettelijke verplichting die van kracht is. 

Welke verzekeringen biedt De Vereende aan? 

Het spreekt voor zich dat De Vereende niet alleen maar een autoverzekering aanbiedt aan derden. Naast deze verzekering is het namelijk zo dat je ook de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld een brand- en inboedelverzekering af te sluiten. Of misschien heb jij wel nood aan een rechtsbijstandsverzekering of een verzekering voor je evenement? Voor al deze verschillende verzekeringen geldt dat je bij De Vereende aan het juiste adres bent. Voor meerdere verzekeringen geldt dat gewone verzekeraars zelfs niet langer bereid zijn om ze toe te kennen. Dit omdat de risico’s die er aan verbonden zijn gewoon te groot zijn. Wanneer jij ook tegen dit probleem aanloopt zal je kunnen vaststellen dat De Vereende je ook op dit vlak wellicht een interessante oplossing kan aanbieden. 

Keuze uit tal van bijzondere verzekeringen

Het aanbod met verzekeringen die je aantreft bij standaard verzekeraars ziet er in het merendeel van de gevallen eigenlijk zo goed als hetzelfde uit. Dat is echter niet het geval wanneer je de keuze maakt om voor jouw verzekering een beroep te doen op De Vereende. Even een blik werpen op het aanbod van deze verzekeraar maakt dan ook meteen duidelijk dat je bij haar kan rekenen op de onderstaande verzekeringen om af te sluiten:

  1. Een verzekering voor het organiseren van (extreme) evenementen;
  2. Een verzekering voor pop-up store; 
  3. De zogenaamde praalwagenverzekering;
  4. Een verzekering voor leegstaande panden;

Ben jij een potentiële verzekeringnemer die nood heeft aan één van de bovenstaande verzekeringen? Blijkt bij een rondvraag bij traditionele verzekeraars dat deze bij die partijen niet tot de mogelijkheden behoren? Dan kan het zonder meer een aanrader zijn om te ontdekken wat De Vereende voor jou allemaal kan betekenen.

Wat zijn de voordelen van een verzekering bij De Vereende?

Niet over de mogelijkheid beschikken om een bepaalde verzekering af te kunnen sluiten kan ongelofelijk problematisch zijn. Dit natuurlijk niet in het minst wanneer het gaat om een verplichte verzekering. De zogenaamde WA-verzekering voor auto’s is daar een mooi voorbeeld van. Ondanks het feit dat De Vereende niet over een acceptatieplicht beschikt is het wel zo dat zij in het merendeel van de gevallen aanvragen positief behandeld. Dit betekent dus dat je bij deze verzekeraar ook wanneer je wordt geweigerd door anderen zo goed als altijd kan rekenen op de verzekering waar je nood aan hebt. Je dient er alleen wel rekening mee te houden dat ervoor bijvoorbeeld de motorrijtuigenverzekering van De Vereende een waarborg is vereist. 

Het afsluiten van een verzekering voor je auto bij De Vereende kan dus met andere woorden alleen maar wanneer je de vereiste waarborgsom volstort. Dat kan misschien een beetje vervelend zijn, maar het is een vorm van zekerheid die deze verzekeraar moet hanteren. Enkel en alleen op deze manier weet men namelijk zeker dat de verzekeringnemer de verschuldigde premies daadwerkelijk kan betalen. Kan je de premies tijdens je verzekeringstraject bij De Vereende gewoon tijdig betalen? Dan zal je aan het einde van de verzekeringsperiode het door jou betaalde waarborgbedrag gewoon terugkrijgen. Meer weten? Kijk dan op Geennee.nl.

De Vereende, een prima oplossing voor veel mensen

Iedereen kan op een zeker ogenblik tijdens zijn of haar leven al eens geconfronteerd worden met vervelende problemen. Vaak is het ook zo dat je zelf helemaal niets aan deze problemen kan doen. Toch kunnen ze grote gevolgen hebben. Dit niet in het minst wanneer blijkt dat er bijvoorbeeld verzekeringspartijen bij de problemen betrokken zijn. Gelukkig hoeft dit er niet meteen voor te zorgen dat je volledige leven wordt gehypothekeerd, integendeel. Door te bekijken welke oplossingen De Vereende voor jou in petto heeft voorkom je bijvoorbeeld dat je niet langer met de auto kan rijden omdat je niet voldoet aan de verzekeringsplicht. Ondanks het feit dat je bij De Vereende dus rekening moet houden met kosten die hoger zijn gelegen dan bij de gemiddelde verzekeraar het geval is blijft het dus wel nog altijd de moeite meer dan waard om te overwegen om bij deze verzekeraar een verzekering af te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *