24 januari 2022

Vijf tips om een baan te vinden in Eindhoven

2 min read
magazijnmedewerker Eindhoven vacature

Geld groeit ons jammer genoeg niet op de rug en we zullen er hard voor moeten werken. Ben je op zoek naar een baan in Eindhoven of omgeving? Met deze tips heb je binnen no time een baan in Eindhoven.

1. Loop een ronde door Eindhoven en bekijk de winkels en horecagelegenheden. Regelmatig hangen er briefjes op de ramen met ‘personeel gezocht’. Ben je nieuwsgierig geworden, loop dan naar binnen en maak een praatje met de ondernemer. Wie weet ben jij precies wat hij of zij zoekt en kan je snel aan de slag. Of neem een kijkje op de social media of website van de winkel of horecagelegenheid. Daar vind je gemakkelijk meer informatie. Mocht je weinig briefjes zien, kan je ook een winkel binnen lopen met de vraag of ze nog personeel zoeken. Wie weet zijn ze niet actief op zoek, maar wel blij met een nieuwe medewerker.

magazijnmedewerker Eindhoven vacature

2. Ga gericht op zoek op internet. Start je zoekmachine op en type in waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld: magazijnmedewerker Eindhoven vacature. Binnen enkele seconden is je scherm gevuld met vacatures voor magazijnmedewerker in Eindhoven. Je hebt verschillende websites waar vacatures geplaatst worden, ook hier kan je zoeken op magazijnmedewerker Eindhoven vacature.

3. Spreek uit dat je op zoek bent naar werk. In je vriendenkring is er vast wel iemand die je kan helpen. Misschien wordt je zelfs collega’s met je beste vrienden! Zo kan je ook een bericht plaatsen op Facebook of LinkedIn.

4. Schrijf je in bij vacaturebanken of een uitzendbureau. Geef aan dat je in Eindhoven of omgeving wil werken en de vacatures stromen je toe. Je kan zelfs selecteren in welke sector je zou willen werken, waar en hoeveel uur. Op die manier worden de vacatures gefilterd en komen er alleen vacatures naar voren die relevant zijn voor jou.

5. Hang kaartjes op bij supermarkten in Eindhoven. Veel supermarkten hebben nog een bord hangen waar je oproepen kan plaatsen. Wil je oppassen, honden uitlaten of zoek je werk in bijvoorbeeld een kledingwinkel? Schrijf gericht op wat je wilt zodat mensen je makkelijk kunnen benaderen.

Meer verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *