Vergelijk Hypotheken op Hypotheek24

      Geen reacties op Vergelijk Hypotheken op Hypotheek24

Ben je van plan een huis te kopen en heb je daar een hypotheek voor nodig? Je kan je hypotheek vergelijken op Hypotheek24. Hypotheek24 heeft een aanbod van meer dan 50 hypotheken op basis van rente en voorwaarden. Maar hoe werkt het? Dit zijn de zeven stappen die neemt op Hypotheek24. 

Stap 1. Hypotheek berekenen

Hoeveel hypotheek kan je krijgen? Bereken eenvoudig je hypotheek met de handige tools op de site. De eerste stap is om te kijken hoeveel je kan lenen en of je daarmee je huis kan kopen. De tools van Hypotheek24 laten je en zien hoeveel je kan lenen maar bijvoorbeeld dook wat je netto maandlasten worden. 

Stap 2. De mogelijkheden bespreken

Je kan vrijblijvend praten met Hypotheek24 over de mogelijkheden. Boek een kennismakingsgesprek in om met een van de experts te praten. 

Stap 3. Regel je hypotheek (samen of alleen)

Je kan je hypotheek zelf regelen of met Hypotheek24 samen. In het tweede geval betaal je iets meer maar krijg je wel een op maat gemaakt advies van de experts. 

Stap 4. Doe de kennistest 

Als je zelf je hypotheek wilt regelen dan heb je wel hypotheek kennis nodig. Met de kennistest kan je zien wat jij weet over leningen en hoe je dit moet regelen. Misschien blijkt hieruit dat jij het heel goed alleen kan regelen, of toch misschien wat hulp kan gebruiken. 

Stap 5. Ontvang een vrijblijvend renteaanbod. 

Of je het nou alleen of met Hyoptheek24 regelt, de volgende stap is je documenten uploaden en dan kan je een vrijblijvend renteaanbod ontvangen, zodat je weet hoeveel rente je kan verwachten. 

Stap 6. Word klant

Word klant bij hypotheek24. Dan krijg je je hypotheek coach toegewezen. Die helpt jou met het regelen van je hypotheek. 

Stap 7. Maak je dossier compleet

Zorg ervoor dat je dossier compleet is gemaakt zodat je naar de geldverstrekker kan gaan en je lening kan regelen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *