Reisartikelen die je snel over het hoofd ziet

      Geen reacties op Reisartikelen die je snel over het hoofd ziet

Rondreizen is echt een geweldige ervaring. Iets wat naar mijn mening iedereen wel eens een keer gedaan zou moeten hebben. Je leert er namelijk bijzonder veel van. Vooral als je wat jonger bent, kom je er snel achter hoe je goed voor jezelf moet zorgen. Maar ook als je wat ouder bent zitten er zeker wat goede lessen in. Je bent nooit te oud om te leren over verschillende culturen, en hoe andere mensen leven. Misschien steek je er wel wat van op, en kan je het zelf toepassen als je weer thuis bent. En je leert er ook goed van om te genieten van de kleinere dingen in het leven, en dat je ook uit simpele dingen plezier kan halen. Maar voordat je al deze dingen kan leren, moet je reis wel een beetje comfortabel overleven. En omdat je zoveel verschillende dingen mee moet nemen, kan het wel is voorkomen dat je wat vergeet. Dus daar ga ik mee helpen!

Je voeten moet je ook beschermen

Iedereen weet dat een goed paar schoenen belangrijk is bij het rondreizen. Je loopt namelijk veel, dus het spreekt voor zich dat je daar dan goed schoeisel voor moet hebben. Nou ga ik dat zeker niet ontkennen, maar ik ga er wel wat aan toevoegen. Alleen een goed paar schoenen is namelijk niet het enige wat handig kan zijn om aan je voeten te doen! Uit onderzoek is bewezen dat insecten en teken je lichaam het snelste bereiken via je voeten. Had ik persoonlijk ook niet geraden, maar dat heeft me wel op een heel handig product gebracht. Insectenwerende Sokken zorgen ervoor dat deze vieze beestjes je lichaam nooit zullen bereiken, en al ten onder zullen gaan op je benen. Merken zoals Care Plus hebben hier hele goede sokken voor, en zijn zeker een aanrader!

Het is niet onwaarschijnlijk dat je een kleine verwonding oploopt

Dit is iets wat echt heel veel mensen over het hoofd zien. Rondreizen is niet geheel veilig! Je zal erg vaak op plekken zijn, waar er niet dichtbij wat medische hulp te vinden is. En dan kan het toch echt best wel handig zijn, als je zelf wat dingetjes bij je hebt waarbij je tenminste wat medische zorg kan krijgen. Wat je eigenlijk altijd bij je moet hebben is desinfectiemiddel. Stel je krijgt een snee of wondje, dan je het fatsoenlijk schoonmaken zodat het tenminste niet gaat infecteren. In de meeste EHBO-dozen zit eigenlijk alles wat je nodig hebt, en raad ik daarom ook ten zeerste aan om mee te nemen tijdens je reizen. Want wat is het nut van een mooie dure reis, als je het einde niet eens red!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *