24 januari 2022

Paralympische spelen op Facebook.

2 min read

De paralympische spelen zijn een wereldwijd bekend sportevenement. Veel mensen willen dit dan ook graag kijken of dit via social media volgen. Om zoveel mogelijk mensen hier goed van op de hoogte te kunnen houden is het voor de paralympische spelen van belang om vooral de sociale media waar veel mensen op zitten goed bij te houden. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden via Facebook.

Wat is de toegevoegde waarde van het hebben van een Facebookaccount voor de paralympische spelen?

Facebook is een social media platform dat wereldwijd bekend is, vooral voor de paralympische spelen is dit een groot voordeel aangezien dit een wereldwijd evenement is. Het is een platform dat gemakkelijk is om te gebruiken. Door dit hoge gebruiksgemak is het platform door grote doelgroep te gebruiken en voor jong en oud toegankelijk. Via Facebook is het gemakkelijk om foto’s, video’s en teksten te plaatsen en te delen met de buiten wereld. Mensen die deze berichten tegen komen kunnen deze berichten gemakkelijk liken, hierop reageren of deze delen. Daarnaast kunnen mensen ook een direct bericht sturen wanneer zij ergens een vraag over hebben. Het behandelen van deze berichten van de klantenservice kan worden uitbesteed.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de vragen van de mensen die de paralympische spelen zijn tegengekomen te beantwoorden. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over de organisatie, de planning van de wedstrijden of over de uitslagen. De chatspecialisten zullen de binnen komende vragen binnen 30 seconden oppakken en de mensen zo goed mogelijk verder helpen. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u en de bezoekers klaar. Indien u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden bent u van harte welkom om contact op te nemen via de live chat. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in flowbots en chatbots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *