Laat het zilver niet in de kast liggen

Het is natuurlijk zonde als je zilver in de kast laat liggen, als je er een goede prijs voor kunt krijgen. Zilver inkoop bij zilvergoudamsterdam.nl geeft je de zekerheid dat je er een goede prijs voor krijgt, na een transparante en eerlijke taxatie kun je als je wilt direct het zilver verkopen voor contant geld. Zelfs wanneer je zilverwerk beschadigt is krijg je een zeer goede prijs, het is mogelijk om vrijblijvend een taxatie uit te laten voeren. Je bent tot niets verplicht, heb je er geen goed gevoel bij om je zilver te verkopen weet je in ieder geval de prijs die je ervoor krijgt. 

Zilver inkoop

Zowel voor 1e als 2e gehalte zilver

Zilver inkoop bij zilvergoudamsterdam.nl is voor zowel 1e als 2e gehalte zilver, 925 zilver is 1e gehalte en 835 is 2e gehalte. De cijfers komen overeen met het gehalte zilver van de objecten, 1e gehalte zilver is 92,5% zilver en 2e gehalte 83,5% zuiver. Voor zilver van het 1e gehalte krijg je bij verkoop een hogere prijs, maar voor 2e gehalte is de prijs ook nog steeds uitstekend en de hoogste van alle aanbieders. Zilver bestek of andere objecten kun je ook laten taxeren voor verkoop.

Maak van je oude munten contant geld

Voor het inkopen van zilveren munten kun je ook terecht in Amsterdam, een halve gulden of tien gulden van zilver lever je eenvoudig in bij zilver inkoop Amsterdam. Wel is bij munten de kwaliteit nog meer van belang dan bij andere objecten, zilveren munten zijn veel geld waard als ze in uitstekende staat zijn. In goede staat geeft zilvergoudamsterdam.nl de actuele zilverprijs, in contanten na taxatie van de munten. Heb je zilveren munten en wil je deze inleveren, vergeet niet je legitimatie mee te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *