6 december 2021

Komt u er niet meer uit en heeft u een mediator in Utrecht nodig?

3 min read

Helaas hebben mijn vrouw en ik vorig jaar een punt gezet achter onze relatie. Na vijf jaar veel ruzie te hebben gehad was het beter om te stoppen met onze relatie. Omdat wij samen 3 kinderen hebben vonden wij het als ouders van onze kinderen belangrijk dat we het verloop van onze scheiding eerlijk en oprecht zouden laten passeren. Hierbij leek het ons van belang om een persoon te betrekken die ons hierin ondersteund. Binnen ons familie waren er namelijk al een aantal personen die stelling namen in onze situatie. Wij bemerkten beide dat het gevaar daar van is dat je tegen elkaar opgezet wordt. Zoals bijvoorbeeld bij het verdelen van de spullen. Er waren veel spullen waarbij het gevoelig lag van wie het was. Als daarbij broers en zussen ook een mening blijken te hebben, dan kan dit erg ingewikkeld worden. Vanuit die situatie vonden wij dat het tijd werd voor een mediator. Omdat wij zelf in Utrecht wonen, vonden wij het prettig dat het door een mediator in Utrecht zou gebeuren. Op die manier kon een mediator in Utrecht er samen met ons voor zorgen dat het formele stuk zo correct als mogelijk afgehandeld zou worden. Omdat wij gelukkig nog niet eerder in een situatie als deze beland waren, wisten wij geen goede mediator in Utrecht. We zijn daarom gaan vragen bij vrienden die in het verleden ook een echtscheiding hadden gehad, hoe zij dit hadden gedaan. Zij gaven telkens aan dat zij nooit een mediator in Utrecht hadden gehad, en dat zij dit achteraf wel hadden willen doen. Dit maakte het voor ons nog duidelijker dat wij een mediator in Utrecht wilden aanstellen. We hebben op het internet gezocht op mediator utrecht en kwamen allerlei websites tegen. Op basis van gevoel kwamen wij uiteindelijk uit op de website van ahl-advocaten.nl . Deze website zag er professioneel uit maar daarnaast zagen de advocaten er wel betrouwbaar uit. Dit vonden wij een belangrijk criterium, omdat wij wel veel persoonlijke zaken zouden bespreken.

Persoonlijke mediator in Utrecht

Op de website zagen we dat dhr Menkveld een mediator is in Utrecht. Deze meneer zag er voor ons erg prettig en betrouwbaar uit. Wij hebben daarom contact opgenomen met het telefoonnummer dat wij op de website aantroffen. Een vriendelijke mevrouw stond ons te woord en zij gaf veel erkenning voor de situatie waar wij in zaten. Toch was ze ook zakelijk, en dat was ook wel prettig. In een dergelijke situatie is het soms wel prettig dat iemand zowel erkenning geeft als zakelijk is. We hadden na tien minuten een afspraak ingepland met de mediator uit Utrecht die wij wilden. Een week later vond het gesprek met de mediator plaats, in Utrecht. Het gesprek wat we voerden met de mediator in Utrecht was erg prettig. Hij gaf erkenning, koos geen partij en dat was voelbaar. Dit hebben zowel ik als mijn ex als prettig ervaren en het heeft ons geholpen om er samen op een gezonde manier uit te komen.

Wij hebben positieve ervaringen opgedaan

Bent u helaas ook genoodzaakt om een mediator in arm te nemen, gaat u dan eens:

  • Naar deze website
  • Bellen met een van de medewerkers van ahl-advocaten.nl
  • Een intakegesprek plannen om te kijken wat een mediator voor u kan betekenen.

Zonder deze mediator uit Utrecht hadden wij onze scheiding niet zo goed kunnen laten verlopen, voor zowel ons als voor onze kinderen. Wij hopen dat u ook goed geholpen zult zijn door dit bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *