24 januari 2022

Een online-betaalplatform

2 min read
logo_transparant

Je hebt er van gehoord en je ziet het ook overal, een online-betaalplatform. Een online betaalplatform wordt vaak gebruikt om producten te kopen. Het bekendste online-betaalplatform is IDEAL. Via IDEAL kan je met veel verschillende banken betalen. Dit is super handig voor jouw website/shop.

overons

Waarvoor is een online-betaalplatform

Een online-betaalplatform is er om veilige transacties te maken. Wil je klanten veilig laten shoppen op jouw webshop is het handig om een vertrouwd online-betaalplatform te hebben. Zo krijgen jouw klanten ook gelijk een veilig gevoel bij jouw webshop en kopen ze sneller producten van jouw webshop. Wanneer er iets wordt betaald via IDEAL gaat er ook op de rekening staan van welke winkel het is. Jouw bedrijfsnaam komt dus bij hun rekening te staan. Zo kunnen klanten jouw webshop ook sneller terugvinden en kunnen ze aantonen dat ze voor een van jouw producten hebben betaald. Het geld dat wordt betaald via IDEAL gaat ook gelijk op jouw bedrijfsrekening staan. Om een IDEAL contract aan te vragen kun je terecht op payiban.com. Je kunt hier snel en gemakkelijk een contract aanvragen. Je hoeft alleen jouw eigen gegevens en de gegevens van jouw bedrijf in te vullen en je kunt het gelijk aanvragen. Je krijgt zo snel mogelijk reactie en je kunt dan beginnen!

Wanneer je een IDEAL contract hebt aangevraagd en gekregen krijgt IDEAL zijn eigen pagina op jouw website. Jouw klanten kunnen nu met veel vertrouwen gaan shoppen bij jouw webshop en hoeven geen zorgen te maken dat er iets fout gaat tijdens het betalen. IDEAL is een van de bekendste betaalplatformen die er zijn, maar dit is ook zeker niet de enige die er is. Er zijn veel verschillende betaalplatformen waardoor jij gemakkelijk kunt betalen met jouw gewenste betaalmogelijkheid. Om te weten wat voor betaalplatformen aanwezig zijn op een bepaalde webshop kun je naar beneden scrollen op de website of je kijkt ernaar tijdens het betalen. Zo kun je gelijk zien hoe je kunt betalen. Het is ook fijn voor een klant als je verschillende betaalmogelijkheden hebt. Zo kunnen ze gegarandeerd betalen zonder zorgen en heb jij tevreden klanten.

Als je net bent begonnen met jouw bedrijf is het handig om ook al verschillende betaalmogelijkheden te hebben. Zo krijg jij sneller geld binnen waardoor je dat geld kunt investeren in de rest van het bedrijf. Natuurlijk hoef je niet gelijk te beginnen met veel verschillende betaalplatformen, zolang je een betaalplatform kiest die jij zelf ook fijn vind. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *